Αγουρέλαιο Χαλκιδικής 500ml

Το μονοποικιλιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής παράγεται στα μέσα του Σεπτέμβρη αποκλειστικά από την ποικιλία ελιάς “Χαλκιδικής”. Το αγουρέλαιο Droselia Χαλκιδικής χαρακτηρίζεται από την πολυπλοκότητά του, την μοναδική προσωπικότητά του και την πολύ χαμηλή οξύτητά του, λόγω του μικροκλίματος της περιοχής αλλά και της δομής του εδάφους. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και μέταλλα που έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Προτείνεται να καταναλώνεται ωμό σε όλα σας τα πιάτα.

Ιδιότητες

HEALTH CLAIM
EU 432/2012

Οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Η ημερήσια κατανάλωση 20gr από το “Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Droselia” προστατεύει από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Τοποθεσία

Ο ελαιώνας μας βρίσκεται κοντά στο χωριό Πλάτανος Μαγνησίας. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η αρχαία πόλη της Άλου. Η διαδρομή της αρχαίας Άλου αρχίζει από την Ομηρική περίοδο (1100-800 π.Χ.). Αποτέλεσε την πρωτεύουσα του βασιλείου του Αχαιού Αχιλλέας, που συμμετείχε στην Τρωική εκστρατεία.

a

Το Κτήμα Μας

Πριν από 20 χρόνια δημιουργήσαμε ένα κτήμα αποτελούμενο από 1000 ελαιόδεντρα ποικιλίας Χαλκιδικής. Κάθε χρόνο η φροντίδα, η αγάπη και ο σεβασμός μας προς το υπέροχο αυτό δέντρο αποτυπώνεται στους καρπούς και στο ελαιόλαδο που μας χαρίζει.