Η Εταιρεία

Η Droselia ιδρύθηκε το 2022 με σκοπό να δώσει υπόσταση και όνομα σε ένα προϊόν που παράγεται εδώ και 3 γενιές. Η συγκομιδή ελιάς και η παραγωγή ελαιόλαδου είναι στην οικογένεια Μπάκου εδώ και πολλά χρόνια και για πρώτη φορά αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να μπορούν να αγοράσουν και να γευτούν το ελαιόλαδο που παράγουν, δημιουργώντας τη Droselia.

Το όνομα Droselia δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό του ονόματος Δροσιά και την ελιά. Θέλοντας να αποδώσουμε φόρο τιμής στην παραγωγό της ελιάς μας, Δροσιά, δημιουργήσαμε το όνομα της εταιρείας βασισμένοι σε αυτό.

Η παραγωγή των δέντρων της ελιάς βρίσκεται στον Βόλο Μαγνησίας. Κρατώντας πάντα ζωντανή την παράδοση και την τεχνογνωσία των παλαιότερων γενιών, η Droselia συνεχίζει να παράγει λάδι με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα.

Η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. 

Η Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να συνεχίσει να παράγει και να τυποποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και να προμηθεύει τα νοικοκυριά με γνήσιο ελληνικό λάδι. Στόχος μας είναι να μας γνωρίσετε μέσα από την παραγωγή λαδιού, προϊόν παραδοσιακό και υψηλής ποιότητας. 

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την παράδοση και τις γνώσεις από τις παλαιότερες γενιές, θέλουμε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην καλή διατροφική υγεία του καταναλωτή προσφέροντας γνήσια παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

about-us-aksies

Οι Αξίες Μας

  • Αγάπη για το περιβάλλον: Παίρνοντας την πρώτη ύλη από τη μάνα γη θέλουμε κι εμείς να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής που γίνονται είναι φιλικές προς το περιβάλλον με κύριο μέλημα την προστασία και την φροντίδα του.
  • Ποιότητα: Τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και τυποποίηση, ώστε όλα τα προϊόντα να ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα.
  • Ζήλος: Δείχνουμε πάντα το απαραίτητο σθένος, πάθος και θέληση ώστε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Δέσμευση: Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάντα άριστης ποιότητας προϊόντα.
  • Καινοτομία: Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εισάγουμε συνεχώς νέες ιδέες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Πώς δουλεύουμε

Συγκομιδή Ελιάς
Επεξεργασία Ελιάς
Αποθήκευση Ελιάς
Επεξεργασία Καρπού
Τυποποίηση Προϊόντος
Κατανάλωση Λαδιού