Πράξη Προσφοράς

Η Droselia ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, δείχνοντας αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο αλλά και στη φύση. Ο τρόπος της εταιρείας να δείξει την εκτίμησή της, τόσο στους ανθρώπους όσο και στο περιβάλλον, μετουσιώνεται μέσω της προσφοράς σε οργανισμούς – Μ.Κ.Ο., που αποδεδειγμένα παράσχουν σημαντικό και σπουδαίο έργο σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Έτσι, από το ξεκίνημα κιόλας, η Droselia θα προσφέρει 0,50€ σε 2 Μ.Κ.Ο με την αγορά κάθε προϊόντος. Το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Σύλλογος Φλόγα είναι 2 οργανισμοί οι οποίοι συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο και τη δική τους προσφορά. Τρόποι όπως η πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων που απειλούν τα παιδιά, η φροντίδα και η προστασία της μητέρας και του παιδιού και η στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος είχε την επιθυμία να ιδρυθεί ένας σύλλογος ώστε όλα τα παιδιά να λαμβάνουν αγάπη, στοργή και σεβασμό.

Ο οργανισμός συνεχίζει μέχρι και σήμερα να υποστηρίζει παιδιά και οικογένειες που πλήττονται από φτώχεια, παιδιά τα οποία είναι θύματα κάθε μορφής βίας, παιδιά θύματα εξαφάνισης και παιδιά με προβλήματα υγείας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει αναγνωριστεί διεθνώς, υλοποιεί πανελλαδικά όλο το χρόνο και όλες τις ώρες της ημέρας με άμεσες και αποτελεσματικές δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων που απειλούν παιδιά.

Η Droselia θα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού 0,50€ με την αγορά κάθε φιάλης Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου σε 500ml ή 750ml.

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Είναι δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Σήμερα, η Φλόγα αποτελείται και εκπροσωπείται μόνο από εθελοντές γονείς παιδιών που νόσησαν από καρκίνο και μέσα από τις οργανωμένες δράσεις τους, στηρίζουν τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών νοσοκομείων, συνδράμουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και βοηθούν οικογένειες προσφέροντας φιλοξενεία, νοσηλεία στο σπίτι και ψυχολογική-κοινωνική φροντίδα.

Σκοπός του συλλόγου είναι η ουσιαστική παρούσια και η δυνατότητα παρέμβασης στα θέματα της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φτοντίδας των παιδιών.

Η Droselia θα προσφέρει στον Σύλλογο Φλόγα 0,50€ με την αγορά κάθε φιάλης Αγουρέλαιου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου 500ml από την ποικιλία ελιάς Αμφίσσης και με την αγορά κάθε φιάλης Αγουρέλαιου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου 500ml από την ποικιλία ελιάς Χαλκιδικής.